"Буревісник" готується до старту волейбольного сезону

Залиште оцінку
(1 голос)
"Буревісник" готується до старту волейбольного сезону

Після того, як чернігівська "Десна" зі зрозумілих причин не бере участь у цьогорічному розіграші Прем'єр-ліги, у Чернігові залишилось не так багато представників у спортивних чемпіонатах України.

 

Футбольну спільноту буде представляти "Чернігів", який грає у Першій лізі, а любителі волейболу будуть вболівати за "Буревісник", який є рідним для Національного університету "Чернігівський колегіум" ім. Т.Г. Шевченка.

 

Що відомо про команду?

Заснована у 1988 році.

Базується на факультеті фізичного виховання Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка.

Протягом останніх 10 років виступали у волейбольній Суперлізі чемпіонату України.

 

У прийдешньому сезоні у складі "Буревісник" буде грати 16 гравців, серед них:

 

Зв'язуючі: Копич Денис-капітан команди, Кривий Олександр.

Догравальники: Ісаков Богдан, Богуш Ярослав, Цірулик Віктор, Васильєв Євгеній, Рожнятовський Дмитро.

Центральні блокуючі: Николайчук Максим, Карпенко Денис, Кушнірюк Никита, Грищенко Владислав.

Ліберо: Кантур Роман, Соловей Олександр, Півень Олексій.

Діагональні: Алєксєєнко Артем, Березівський Олександр.

 

Ми поспілкувались з тренером ВК "Буревісник" Романом Носко, який розповів нам про особливості цьогорічного чемпіонату та плани команди.

 

В цьому сезоні команда гратиме у Вищій лізі, яка є другою за рейтингом, оскільки для участі у Професійній волейбольній лізі України "Буревісник" не має відповідного фінансування. За словами Романа Носко, пониження в класі стало додатковим стимулом для пошуку спонсорів та перемоги у Вищій лізі. З метою безпеки всі матчі будуть проходити у місті Хирів Львівської області.

 

"У міжсезоння команду покинув основний гравець - Олександр Лук'янець. Натомість прийшли перспективні гравці з місцевого ДЮСШ, які в минулих роках стояли на заміні, а саме: Ярослав Богуш, Олександр Кривий, Олексій Півень та Віктор Цірулик . Вони є вихованцями місцевої ДЮСШ та студентами на факультеті фізичного виховання Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка. Хлопці показали себе перспективними гравцями, які будуть приносити перемоги команді" - говорить Роман Носко.

 

Команда й наставник висловлюють вдячність ЗСУ за можливість тренувань та початку сезону, підготовка до якого розпочалась з 1 липня. "Тренування ми розпочали на вулиці. Плавали в річці Десна, відвідували тренажерні зали та робили вправи на відпрацювання техніки в залах "Чернігівського колегіуму". Тому сподіваємось підійти до першого туру в оптимальних кондиціях" - зазначає Роман Носко.

 

В цьому сезоні тренер ставить максимальне завдання перед командою - перемога у Вищій лізі, яка надасть можливість потрапити у Профусійну волейбольну лігу України. Перший тур за участю ВК "Буревісник" відбудеться 11 - 13 листопада у місті Хирів, де суперниками чернігівських волейболістів будуть суперники з Бахмута та Луцька. Трансляції поєдинків будуть доступні на YouTube та на сайті Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка.

 

Підтримуй Чурнігів! Підтримуй НУЧК! Вболівай за "Буревісник"!

 

 

photo 5330176048266069805 y

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG