Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

NARBAC 2022

Залиште оцінку
(0 голосів)
NARBAC 2022

26-27 вересня 2022 року в шосте проходила міжнародна наукова конференція «Природні ресурси прикордонних територій в умовах змін клімату». Конференція була започаткована у 2017 році в рамках співробітництва між Національним університетом «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка (Україна) та Поморська Академія в Слупську (Польща). Вперше ця конференція була проведена в Чернігові, а далі почергово приймаючими сторонами виступали і університет, і академія.

 

Цього року приймаючою стороною виступила Поморська Академія в Слупську. До складу Оргкомітету конференції увійшли професор кафедри екології та охорони природи Олександр Лукаш (науковий комітет) та зав.кафедри Юрій Карпенко.

 

Під час пленарних сесій конференції обговорювалися питання прикладних досліджень науковців у сфері природничих наук, зокрема різних груп біологічного різноманіття, ценотичної структури екосистем і ландшафтів, рекреаційної складової, кліматичних процесів та впливів екологічних чинників різної природи. Цікавими були презентації досліджень, присвячених природі Балтії на півночі Польщі та поліському регіону України.

 

Жвава дискусія учасників. запитання та обговорення під час чотирьох сесій конференції підвищували науковий дух конференції. Між сесіями конференції були представлені фотогалереї, присвячені Слупську, Поморській академії у Слупську, Словенському національному парку та історії конференції.

 

За підсумками конференції визначені найкращі доповіді молодих учених, і серед переможців – Ганна Данько (номінація «Повідомлення») та Олександр Яковенко (номінація «Доповідь»).

 

2

4

1

3

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG