Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Студентка філологічного факультету стала призеркою всеукраїнського конкурсу про відбудову України

Залиште оцінку
(1 голос)
Студентка філологічного факультету стала призеркою всеукраїнського конкурсу про відбудову України

Студентка філологічного факультету Національного університету «Чернігівський колегіум» Дар’я Сіліна стала призеркою у всеукраїнському конкурсі есе про відбудову України. Робота Дар’ї була визнана однією з кращих серед 63 текстів, надісланих учасниками.

Конкурсі есе та аналітичних статей «Відбудова країни: виклики, можливості та завдання» проводила громадська організація «Стратегічна візія». Його метою було висвітлити головні, на думку молодих фахівців, напрямки та шляхи відбудови України після війни у різних галузях: від економіки до ментального здоров’я.

Запрошення долучитися до конкурсу отримали близько 100 провідних університетів України, а свої роботи надіслали 63 учасника. Серед них організатори обрали 6 робіт, в яких молоді інтелектуали запропонували найгрунтовніші ідеї щодо відбудови. Крім того, ще 4 роботи відзначили партнери конкурсу міжнародний холдинг TECHIIA, екотехнологічна компанія «Гранік» та видання «Гетьман». Роботи Учасників можна переглянути за посиланням.

«Українська молодь і зокрема студентство, які сьогодні залучені до захисту країни, волонтерства, інформаційного та економічного «фронтів», мають брати участь і у визначенні того, якою буде післявоєнна відбудова та загалом майбутня розбудова України. Цей конкурс буде лише початком великої роботи — учасників цього конкурсу та майбутніх наших проектів ми плануємо долучати до системної діяльності з відбудови країни: як експертів, координаторів і практиків», — зазначає голова ГО «Стратегічна візія» Максим Савченко.. https://sv.org.ua/2022/07/19/strategichna-viziya-vyznachyla-peremozhcziv-u-konkursi-studentskyh-ese-ta-analitychnyh-robit/?fbclid=IwAR2u3AXml19fW6tCSmj6SZjtdb-0Jekyv-Nk92dpSz6hZvQ5qtKxCJdPync

Даша

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG