Феномен гуманітарного дослідження. Філологічний запрошує

Залиште оцінку
(1 голос)
Феномен гуманітарного дослідження. Філологічний запрошує

Навчально-методична конференція «Феномен гуманітарного дослідження»

 

Наші складні часи свідчать про кризу гуманітаристики, оскільки саме гуманітарні науки вчать суспільство поважати людину, її право на життя та
недоторканність, на відчуття безпеки, власну думку та свободу слова. Наші права були порушені, і цивілізований світ не зміг цьому якісно протистояти. Але життя йде, будь-яка війна завжди закінчується миром, і в цьому новому мирі нам доведеться будувати нове суспільство. Нехай в ньому не буде більше такої кризи, тож будемо говорити про гуманітаристику, про науку та навчання серйозно, бо це на часі.

 

Запрошуємо: істориків, філологів, психологів, педагогів, науковців, викладачів, аспірантів, студентів, які мають досвід наукового дослідження.

 

Мета конференції: поділитися власним досвідом проведення дослідження, тими радощами й проблемами, які виникали під час дослідження; зробити висновок про те, що таке гуманітарне дослідження в нашу епоху; підтримати дослідників, студентів, аспірантів, яким доводиться працювати в наші складні часи.

 

Вимоги до доповіді: має бути відверто, цікаво, яскраво, бажана презентація. Тривалість доповіді: 5-7 хв.

 

У доповіді просимо учасників не зосереджуватися на власне науковому аспекті свого дослідження, а розповісти про свої найяскравіші враження від процесу дослідження (підготовка доповіді, написання чи захист курсової, дипломної роботи, дисертації, наукової статті, виступу на конференції).

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG