Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

День відкритих дверей на факультеті дошкільної, початкової освіти і мистецтв

Залиште оцінку
(1 голос)
День відкритих дверей на факультеті дошкільної, початкової освіти і мистецтв

Дванадцятого травня відбувся онлайн захід на каналі You Tube “День відкритих дверей на факультеті дошкільної, початкової освіти і мистецтв”, що проводиться вже другий рік поспіль. Цьогоріч, у складних умовах воєнного стану, така зустріч стала можливою завдячуючи ректору НУЧК імені Т.Г. Шевченка Олегу Шеремету та декану факультету Світлані Стрілець.

Метою Дня відкритих дверей було продемонструвати абітурієнтам, їх батькам та гостям заходу відновлення роботи й освітнього процесу на факультеті, а також надання повної, важливої інформації про особливості вступу, навчання й позанавчальної діяльності, організації студентського самоврядування.

На зустрічі декан факультету, докторка педагогічних наук, професорка Світлана Стрілець ознайомила учасників заходу з структурою, викладацьким складом, а також міжнародними проєктами, що реалізовуються на факультеті та науковими та мистецькими здобутками викладачів та студентів.

Відповідальний секретар приймальної комісії університету, кандидатка педагогічних наук, доцентка Наталія Носовець зупинилась на особливостях вступної кампанії 2022 в умовах воєнного стану й дала конкретні роз’яснення на питання : “Де знайти інформацію про бажану
спеціальність?”, “Які умови вступу до університету?”, “Що таке мультипредметний тест?”, “Що таке мотиваційний лист?”, “На що звернути увагу при поданні заяви?”.

Заступниця декана з навчальної роботи - кандидатка педагогічних наук, доцентка Наталія Стрілецька розкрила можливості для студентів побудови індивідуальної траєкторії навчання на факультеті через такі форми як: дуальна освіта, гостьові лекції, вибіркові дисципліни,
студентський рейтинг та ін., з поміж іншого, розглянула перспективи академічного обміну студентів.

Заступниця декана з молодіжної політики та іміджевої діяльності Олена Власова ознайомила гостей з важливими видами позанавчальної діяльності студентів, участь у яких є вагомою частиною до формування рейтингу, що, в свою чергу, впливає на стипендію здобувачів. Вона також схарактеризувала переваги та організацію студентського життя.

Голова студради факультету Катерина Бородавко, її заступниця - Вікторія П’ята та членкиня студради факультету Анастасія Жук поділились власним досвідом активної участі в житті факультету та університету, можливостями та правами, що є на факультеті.

На профорієнтаційній зустрічі відбулось представлення спеціальностей факультету, а саме: Дошкільна освіта, Початкова освіта, Середня освіта (музичне мистецтво), Музичне мистецтво, Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, Менеджмент соціокультурної діяльності.

В останній рубриці заходу — “Діалог у форматі“запитання — відповідь”” були надані відповіді на найпоширеніші запитання: “Скільки коштує навчання на факультеті ?”, “Чи вистачає місць у гуртожитку?”, “Яка вартість проживання у гуртожитку?”, “Чи можна з контракту перевестись на держзамовлення?”. Окрім цього, гості заходу мали можливість писати свої запитання у коментарях до відео на платформі You Tube.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG