Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Наш університет – наша гордість!

Залиште оцінку
(11 голосів)
Наш університет – наша гордість!

«Мій університет – моя гордість!» - ці слова з упевненістю може сказати кожен працівник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка. І в цей непростий час наш заклад відновив навчання та надає якісну освіту в умовах війни.

 

На чолі з ректором Шереметом Олегом Семеновичем було створено оперативний штаб для забезпечення безперебійної роботи інфраструктури університету під час воєнного стану.

Ось і сьогодні відбулася загальноуніверситетська нарада під гаслом: «В єдності наша сила!» Головні питання, які обговорювалися, – це профорієнтаційна та вступна кампанія.


Розпочав нараду ректор університету Шеремет О.С., який привітав колег та поділився баченням стратегії розвитку роботи університету в умовах воєнного стану. Ректор зазначив, що всі викладачі і студенти повинні згуртуватися і гідно провести профорієнтацію. «Ми повинні зайняти гідне місце серед вишів нашої держави, і у нас для цього є всі можливості. Наш науковий потенціал і наша гордість – це мудрі викладачі! Ми маємо потужну навчально-матеріальну базу, яка дає можливість навчати студентів очно, заочно та дистанційно. Всі ініціативи університету йдуть у розвиток та впровадження рекомендацій МОН України та отримують підтримку влади області та міста».


Тимошенко А.Г., проректор з науково – педагогічної роботи, питань молодіжної політики та іміджевої діяльності вважає, що Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка варто вибрати тому, що в ньому можна отримати якісну гуманітарну освіту. Всі випускники вузу працевлаштовані. Значний відсоток серед випускників зробили кар’єру. За рейтингом працевлаштування університет займає шосте місце в Україні.


Також на нараді виступила відповідальний секретар приймальної комісії Носовець Н.М., яка повідомила про особливості вступної кампанії в умовах воєнного стану та ознайомила з Порядком прийому для здобуття вищої освіти в 2022 році.

 

Працюймо! Радіймо! Віримо в Перемогу! Віримо в майбутнє нашого університету!

 

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG