Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

День єднання

Залиште оцінку
(1 голос)
День єднання

Віднині 16 лютого буде Днем єднання. Звичайно, в цьому є певний символізм. І за обставин, що склалися, це – добре.Хоча в єдності народ має бути завжди.

Ранок сьогоднішнього дня видався у Чернігові напрочуд патріотичним і велелюдним. Біля багатьох установ міста – музика, спів, ритми й акорди духових оркестрів.

У цьому дружному, родинному єднанні, немов окремий і виразний елемент всеукраїнського рушника – студенти й працівники НУЧК імені Т.Г.Шевченка. Лунає гімн України, в небо здіймається прапор держави.

І знову певний символ єднання – прапор підіймають ректор університету Олег Шеремет і очільниця студентського самоврядування Поліна Гомбалевська. Разом з «нучківцями» військові – це теж символічне єднання армії й народу.

Після вітального слова ректора всі дружно і власноруч роблять паперові літачки – символ мирного життя. Ще мить і жовто-сині літачки здіймаються у вись. Вони, як голуби, як оберіг промайнули над входом до НУЧКу. І в цю мить здалося, що вони закрили всю Україну від біди…

А на завершення усі дружно, разом, єдино, взявшись за руки, від душі потанцювали під слова пісні «…А ми в своїй сторінці хоч на хустинці вріжем гопака…».

А й справді, у єдності ми - сила!

 

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG