Фітнес-маратон #Я_можу_teacher_wellness

Залиште оцінку
(1 голос)
Фітнес-маратон #Я_можу_teacher_wellness

Найбільша цінність університету – це щасливі та здорові викладачі й студенти.

Саме з цією місією в Національному університеті "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка 2-23 лютого 2022 року реалізується фітнес-маратон #Я_можу_teacher_wellness.

Студенти факультету фізичного виховання спеціалізації "Фітнес" на чолі з канд. пед. наук, доценткою Тетяною Жлобо ініціювали унікальний для ЗВО захід. Організатори (викладачі та студенти) розробили для учасників програму тренувань, орієнтовне меню, рекомендації зі здорового й збалансованого харчування та передбачили знайомство з різними видами фітнесу у спортивних залах м.Чернігова.

Кожен з учасників отримав персонального тренера – майбутнього фахівця з фітнесу. Щодня для учасників проводяться майстер-класи під керівництвом досвідчених фітнес-тренерів з різних напрямів та видів фітнесу, мінілекції зі здорового харчування, психології змін та інші. А командний дух, дружня атмосфера та взаємопідтримка учасників надають процесу змін особливого забарвлення та драйву.

Тендем учасник-тренер, який досягне найкращого результату, отримає цінні призи.

Захід став можливим за підтримки Центру розвитку професійної майстерностй лідерства, Студентського профкому НУЧК імені Т.Г.Шевченка, Профспілки працівників НУЧК імені Т.Г.Шевченка.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG