Тарас Тополя спілкувався зі студентами

Залиште оцінку
(6 голосів)
Тарас Тополя спілкувався зі студентами

24 лютого в приміщенні Наукової бібліотеки ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка відбулася зустріч студентів з фронтменом гурту «Антитіла» Тарасом Тополею.

«Антитіла» на українській музичній сцені вже вісім років, за цей час вони записали чотири альбоми, відіграли п’ять турів Україною, стали учасниками ZIGET та «MTV Headbangers». За популярністю «Антитіла» можна назвати одними з найпотужніших в Україні, вони регулярно виступають на літніх фестах та займаються волонтерською діяльністю. Саме із збирання коштів на бронежилети розпочалась волонтерська діяльність Тараса.

Зустріч пройшла у форматі прямого діалогу. Тарас розповів про студентські роки, ставлення до піратського контенту. Поділився своїми враженнями стосовно унікальної виставки Ukraine Exists, що була представлена в штаб-квартитрі ООН у Нью-Йорку, автором ідеї та куратором якої став Тарас та його однодумці. Музикант активно відповідав на запитання, жартував.

Після такої теплої зустрічі щиро хочеться, щоб усі творчі плани Тараса Тополі та його гурту здійснилися, а подібні зустрічі відбувалися частіше.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG