Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Перше вересня 2021

Залиште оцінку
(1 голос)
Перше вересня 2021

Сонячний, погожий ранок, сотні радісних і дещо збентежених молодих людей біля головного корпусу найкращого університету Галактики – нашого НУЧКу!

Лунають пісні про студентів, Україну… Окремо гуртуються батьки, в їхніх очах убачаються і гордість за своїх дітей, і віра, що обрано саме той університет, де їхнім новоспеченим студентам таки й справді дадуть путівку в життя.

І ось розпочинається церемонія посвяти першокурсників у студенти. Під гімн держави й університету підіймаються прапори України і НУЧКу, покладаються квіти до погруддя Тараса Шевченка, ім’я якого вже 60 років є для нас оберегом.

Мотивуюче звучать вітання першокурсникам від в.о. ректора професора Світлани Стрілець і студентки філологічного факультету Поліни Компанієць.

За доброю традицією наймолодші члени студентської родини отримують від університету символічний подарунок. Цьогоріч – це вишукані еко-сумки з логотипом університету й 30-ю річницею народження України. У виконанні хору факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв лунає легендарний «Гаудеамус». Під його звучання першокурсники долучаються до інтерактивного дійства. Вони стають підписниками сторінки вишу в інстаграм @stud.nu4k. Ось тепер вони вже – повноправні члени студентської родини.

Далі – вітання від танцювального колективу PRESTO, де у вишуканому вальсі для першокурсників кружляють талановиті викладачі. А перед першим університетським дзвоником лунає пісня-побажання Щастя і Миру усім від аспіранта Сергія Гончаренко.

Лунає дзвоник. Уже не шкільний. Уперше в житті вже університетський. Хай щастить нашим першокурсникам!

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG