Друзі!

Залиште оцінку
(1 голос)
Друзі!

Можемо поділитися радістю: театральний колектив EX LIBRIS під керівництвом доцентки кафедри філософі та культурології Марини Каранди у серпні отримав диплом Лауреата 1 ступеню Міжнародного фестивалю Театр.net!

Працювати над виставою за мотивами творів О.Генрі було надзвичайно важко у неспрятливих умовах карантину, але 20 акторів та художня рада достойно впоралися і оцінки професійного журі, яке складалося із знаних в Україні режисерів та мистецтвознавців, були дуже високі.

Наші театрали окрім диплому отримали письмову розлогу позитивну рецензію, де відзначають концепцію режисера Євгена Бондаря (провідного актора обласного драмтеатру), звукорежисера Анатолія Новака, драматургічну основу Марини Каранди і Олександра Білогури, живу музику Євгенії Ребенок і колекцію костюмів, зібраних художньою керівницею.

Вікторія Ліщук, глибока актриса, випускниця магістратури філологічного факультету, висловила свою думку: "На цей раз картатий лейтмотив одягу, музика у стилях кантрі та джаз, вибаглива пластика етюдів, а головне дух мистецького товариства і тонкий гумор зробили свою справу - вразили профі!"

Вітаємо молодіжний аматорський театр EX LIBRIS! Переконані, що із безкорисної любові до мистецтва та працелюбності і народжуються особливо проникливі вистави. Такі, як "Мандарини" за мотивами новел О.Генрі.

Слідкуйте за анонсами театру у соцмережах, адже скоро він знову відкриє обійми для глядачів: студентів, вкладачів та гостей нашого вишу!

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG