Шановні колеги!

Залиште оцінку
(1 голос)
Шановні колеги!

Дозвольте привітати вас із 30 річницею Незалежності нашої рідної України! Ми переконані, що для всіх вас — це справді велике Свято.

Так, ми всі різні — за віком, за статтю, життєвим і професійним досвідом, навіть, за рівнем матеріального благополуччя, але Всевишній дарував усім нам велике щастя — жити на благословенній землі, котра зусиллями наших предків і сучасників викристалізувалась 1991 року у європейську державу з гордим і красивим іменням — Україна!

Наша держава сильна, передусім, нами — людьми. Це завдячуючи нашим митцям, спортсменам, ученим, аграріям, героям-воїнам, талановитій молоді про нас дізнався світ, ми стали пізнаваними і в багатьох випадках — шанованими.

Процес розбудови держави триває. Проблем і труднощів у нас ще чимало. Але ж ми сильні духом своїм козацьким, вірою православною і , відомою на весь світ, працелюбністю. А ще — святою любов'ю до рідної землі, що нас зростила.

Тож віримо, що з такими чеснотами, ми — українці не тільки добудуємо нашу Державу, але й захистимо та перетворимо на земний рай для всіх її громадян.

Зі Святом, дорогі "нучківці"! Зі Святом, рідна Україно!

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG