Дорогий наш юний друже!

Залиште оцінку
(1 голос)
Дорогий наш юний друже!

Ось і настало літо 2021... А в тебе перед очима першовересневе свято твоєї першої шкільної осені. Як скоро (чи ні?) все минуло.

Ти пам’ятаєш, як весело калатав перший шкільний дзвоник, як тривожно калатало серце і заспокоювало тебе лише тепло маминої долоні.

За 11 шкільних років ти виріс, увібрав чимало знань, набув багато вмінь і... постав перед вибором: що далі?*

Про пошуки відповідей на ключові запитання вступників ми, до речі, підготвували кілька цікавих відео-звернень ;)

А далі ще один такий собі місток у доросле життя. Місток у п’ять з половиною років. Уже студентський. І, навіть, не місток, а трамплін у новий світ – світ досі недосяжних можливостей, світ юнацьких амбіцій і життєвих перспектив.

І чималий шмат цього нового світу Божою милістю знаходиться у кращому університеті Галактики – НУЧКу імені Т.Г.Шевченка.

Саме тут ти, опанувавши професію, навчишся визначати життєві пріоритети, зробиш перші кроки до реалізації свого неповторного «Я», зрозумієш, як правильно вибудовувати стосунки з такими різними-різними людьми і знайдеш свою стежку вже в абсолютно доросле життя.

На тебе вже чекає твоя перша студентська осінь.

Хочеш спробувати? Тоді ось тобі наші долоні. 

 

1. У НУЧКу лише педагогічні спеціальності?

Таке твердження є чи не найбільшою помилкою багатьох мешканців регіону. Звичайно ж ні. Здобувши статус «класичного», наш університет ще більше розширив коло «не педагогічних» спеціальностей. Відтак, сьогодні у НУЧКу ви зможете здобути диплом фармацевта, юриста, еколога, режисера, тренера, психолога… І, звичайно ж, університет і надалі готує майбутніх педагогів. А, як відомо, майбутнє України саме в їхніх руках.

2. Де можна працевлаштуватися з дипломом НУЧКу?

Наш випускник – мрія роботодавців. І це – не просто слова. Ще навчаючись, наші студенти – нарозхват. Вони – працівники банків, фітнес-центрів, аніматори, провідні менеджери, вихователі і т.ін. Отримавши диплом, працевлаштовуються в усіх сферах життєдіяльності. Але головний козир випускників НУЧКу неперевершене вміння працювати з людьми. Погодьтеся, це – перспективно і заманливо.

3. Яка вартість навчання в НУЧКу?

Вартість навчання досить помірна і не перевищує аналогічні показники в інших університетах міста й області. 2021/22 навчального року вона складатиме від 18 до 29 тис за рік навчання у залежності від спеціальності.

4. Чи всім надається місце в гуртожитку?

Наш університет має три гуртожитки, де досить комфортно проживають усі студенти, які цього потребують. У нас немає проблем з поселенням «іногородніх» студентів. Вартість послуг з проживання становить у середньому 530 грн за один місяць.

Ласкаво просимо!

5. Студенти НУЧКу мають можливість навчатися на військовій кафедрі?

Так. Наші студенти мають чудову можливість здобути первинне військове звання, навчаючись на кафедрі військової підготовки СумДУ. Саме з цією кафедрою знаного в Україні університету наш заклад тісно співпрацює вже майже десять років поспіль. Результатом такої співпраці стали декілька випусків молодших лейтенантів. Ось так – диплом бакалавра чи магістра і погони офіцера водночас!

6. Окрім спеціальності, що ще «дає» ваш універ?

Чи не найвиразнішою чеснотою «нучківців» є наше вміння комунікувати з людьми. Окрім якісної фахової підготовки, наші студенти опановують уміння гуртувати колектив, продукувати ідеї, напрацьовувати лідерські якості керівника. Все це є запорукою практично 100% працевлаштування після закінчення навчання. І стабільного та досить пристойного заробітку.

7. Що цікавого для самореалізації є в НУЧКу?

Для амбітної й креативної молоді в НУЧКу є чимало можливостей щоб виплекати та реалізувати власний потенціал. Зокрема, це – професійні волейбольні чоловічі і жіночі команди, театри «EX LIBRIS» та «АмаТея», багато інших спортивних та мистецьких студій, самоврядних і громадських організацій, де можна за період навчання «зліпити» себе особисто й підготувати до дорослого життя.

8. Що потрібно зробити, щоб стати студентом Галактичного НУЧКу?

Для того, щоб стати студентом кращого університету Галактики !!! (будь ласка, не потрібно робити «ха-ха-ха») варто добре скласти ЗНО і виявити щире та настійливе бажання вступити саме до нашого університету, обравши для себе в поміч 1-й пріоритет при подачі заяви на вступ. Ось і все.

З нетерпінням чекаємо на зустріч! Не пошкодуєте!

Ну й насамкінець :) Де знайти інформацію щодо вступу?

Уся важлива і актуальна інформація стосовно вступу розміщена у розділі "Вступнику"

001

 

Який, у свою чергу, відкриває доступ до підменю, з якого слід обрати "Бакалавр (після школи)"

002

 

І от саме тут публікуватиметься ключова інформація щодо вступної кампанії. Там, до речі, вже зараз можна знайти відповіді на більшість запитань :)

003

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG