Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Прийом заяв на вступ розпочато!

Залиште оцінку
(1 голос)
Прийом заяв на вступ розпочато!

14 липня стартував прийом заяв на вступ за освітнім ступенем бакалавра, а вже з 15 липня можна подавати заяви на вступ і за освітнім ступенем магістра.

 

Нагадуємо, що в 2021 році за ВСІМА освітніми ступенями і формами навчання подаються ЕЛЕКТРОННІ заяви.

 

У паперовому вигляді заяви подають лише окремі категорії вступників у таких випадках ↓:

Перелік категорій

• – для реалізації права на вступ за іспитами (у разі відсутності у вступника хоча б одного із сертифікатів ЗНО 2018-2021 років), співбесідою або квотою-2 відповідно до Умов прийому (тобто, якщо вступники бажають скористатися цими правами);
• – для реалізації права на повторне безоплатне здобуття освіти за бюджетні кошти відповідно до Умов прийому (див. розділ ІІІ «Джерела фінансування здобуття вищої освіти», пункти 4, 5); – у разі подання документа про освіту іноземного зразка;
• – у разі подання документів іноземцями та особами без громадянства;
• – у разі подання документа про ПЗСО, виданого до запровадження фотополімерних технологій їх виготовлення (формат – «книжка», виданий – орієнтовно до 2000 р.);
• – у разі подання заяви після завершення строків роботи електронних кабінетів;
• – за наявності розбіжностей в даних вступника в ЄДЕБО (прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, стать, громадянство тощо) і в документі про повну загальну середню освіту та у сертифікаті ЗНО:

  • помилки в ПІБ (у свідоцтві/атестаті або сертифікаті) не вважаються розбіжностями, а потребують внесення виправлень у документ! Наприклад, є помилкою різне написання імені: Євген (у свідоцтві/атестаті) та Євгеній (у сертифікаті);
  • помилки дати народження (у свідоцтві/атестаті або сертифікаті).
  • Якщо перевірка підтвердила помилку дати народження в замовленні документа про ПЗСО – зверніться в найближчий заклад вищої (фахової передвищої) освіти для формування закладом звернення на Технічного адміністратора для усунення помилки. У випадку підтвердження відсутності помилки в замовленні документа про ПЗСО, можна стверджувати про наявність помилки при реєстрації на ЗНО та для її усунення звернутись в регіональний центр УЦОЯО. Після усунення помилки можливо здійснити реєстрацію електронного кабінету.

• – у разі неможливості зареєструвати електронний кабінет або подати заяву в електронній формі з інших причин, підтвердженої довідкою приймальної комісії закладу освіти.
• – для реалізації права на нарахування додаткових балів призерам та переможцям чемпіонату Європи та чемпіонату Світу з олімпійських видів спорту (у тому числі серед школярів), всесвітньої Гімназіади, чемпіонатів України (з олімпійських видів спорту) під час вступу на навчання за спеціальностями 014 «Середня освіта (Фізична культура)» та 017 «Фізична культура і спорт» (якщо бажають скористатись цим правом).

 

Важливо! Якщо вступник має особливі умови конкурсного відбору, необхідно звернутись до одного з закладів вищої освіти для внесення інформації про пільгу до Єдиної державної електронної бази з питань освіти.

 

Документи можна подати за адресою: Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка (вул. Гетьмана Полуботка, 53; м Чернігів, 14013), актова зала (на другому поверсі).

 

Також діє консультаційний пункт для вступників: кімната 109 головного корпусу НУЧК.

 

Телефони для довідок та консультацій (073) 104-82-73, (0462) 941-081.

 

Рекомендуємо детально ознайомитись з Правилами прийому та іншою корисною інформацією на нашому сайті у вкладці ВСТУПНИКУ.

 

Чекаємо на вас у нашому університеті!!!

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG