Вітаємо Іру Варвинець зі «сріблом» в біатлонній естафеті

Залиште оцінку
(7 голосів)
Вітаємо Іру Варвинець зі «сріблом» в біатлонній естафеті

Завершальний день заокеанського етапу Кубка світу з біатлону в Преск-Айл приніс масу позитивних емоцій українським уболівальникам. Незважаючи на всі прогнози песимістів, наша жіноча збірна проявила характер і зуміла зайняти друге місце в дуже непростій гонці.

Чернігівські вболівальники, перш за все, переживали за студентку педуніверситету Ірину Варвинець, яка першою вийшла на дистанцію. В Іри вже є певний досвід «стартера» в естафетній гонці. Але кожна нова гонка - це нове випробування. Слід віддати належне Ірині - вона додає з кожним стартом. На американському континенті у нашої студентки, на додаток до якісної стрільби, проявилися чудові спринтерські якості. Як результат - Ірина фінішувала на своєму етапі другою, відстаючи від лідера швейцарської збірної Селіни Гаспаріні всього на 4 секунди.

Успішний старт чернігівської біатлоністки підтримали і продовжили Наталія Бурдига та Юлія Джима. Щоправда, їм вдалося вивести капітана нашої збірної Олену Підгрушну на старт вже з відставанням у 30 секунд від лідера. Але Олена в черговий раз довела, що не має рівних на фінішному відрізку естафети. Вона змогла наздогнати й обігнати представниць польської і німецької збірної, фінішувавши другою.

Вітаємо Іру Варвинець та її колег по збірній з чудовим результатом. Сподіваємося, що на Чемпіонаті світу ми ще побачимо чернігівських студентів на п'єдесталі пошани.

 

За метеріалами сайту stydent.org.ua

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG