Свято закоханих у НУЧКу (ОНОВЛЕНО)

Залиште оцінку
(1 голос)
Свято закоханих у НУЧКу (ОНОВЛЕНО)

День усіх закоханих – свято, яке відзначають незалежно від статі, раси чи континенту. Романтична атмосфера нікого не залишає байдужим. А ми вважаємо, що любов не потребує особливих дат і це просто ще один привід красиво виказати свої почуття.

Пссс, ти ж бачиш дату на календарі?)

Післязавтра 14 лютого, і не відбріхуйся, що не знаєш який це день.

Студенти Кращого Університету Галактики – надзвичайні і це свято відзначають по-особливому!!! Прийшовши до романтично оформленої Альма-матер, кожен мав змогу долучитися до обміну листівками-серденьками.

І не важливо у цей день чи є у тебе друга половинка, чи проводиш його в компанії друзів, чи присвятив свято собі – це чи найкращий шанс виявити свої почуття, навіть якщо до себе-коханого ;)

Святкування Дня Валентина НУЧКівцями пройшло дуже романтично, мило, можна навітьсказати, що у теплій сімейній атмосфері!

Люби, закохуйся, поринай у почуття і нехай кожен прожитий день буде персональним Днем закоханих! Подаруй собі та близьким позитивні емоції! Вчись ловити моменти щастя, це так важливо❤️

 

Вітання з нагоди дня закоханих від вокального ансамбля "UNIVERSITY"  студентів факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG