Академічна мобільність

Залиште оцінку
(0 голосів)
Академічна мобільність

24 листопада 2020 року в рамках академічної мобільності, на основі укладеного договору між Сумським державним педагогічним університетом імені Антона Семеновича Макаренка та Національним університетом «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, була проведена онлайн-лекція з начальної дисциліни: «Івент-менеджмент, анімація» на тему: «Івент менеджмент в мемасиках».

Лектором виступила викладач Сумського державного педагогічного університету імені Антона Семеновича Макаренка, Навчально-наукового інституту педагогіки і психології, Кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності - Шевченко Таїсія Станіславівна. На лекції були присутні студенти спеціальності менеджмент соціокультурної діяльності 15, 35, 48 групи, викладачі: доцент кафедри музичного мистецтва та менеджменту соціокультурної діяльності Олександр Ігорович Солдатенко; кандидат економічних наук, доцент, кафедри музичного мистецтва та менеджменту соціокультурної діяльності Валентин Анатолійович Нехай; кандидат педагогічних наук, доцент кафедри мистецьких дисциплін Євген Миколайович Силко; кандидат педагогічних наук, доцент кафедри мистецьких дисциплін Роман Миколайович Силко.

Таїсія Станіславівна детально та ґрунтовно висвітлила як теоретичні так і практичні питання Івент-менеджменту, зробивши акцент на необхідності надбання студентами під навчання у ЗВО практичного досвіду організації та проведенні подієвих заходів.

Заняття проходило у легкій, дружній атмосфері з можливістю для студентів та усіх бажаючих висловити свої думки. Інтерактивний формат лекції дав можливість студентам усвідомити отриману інформацію та актуалізувати власний практичний досвід.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG