90-річний ювілей ГДУ імені Франциска Скоріни

Залиште оцінку
(1 голос)
90-річний ювілей ГДУ імені Франциска Скоріни

В останній місяць осені поточного року відзначає 90-річний ювілей Гомельський державний університет імені Франциска Скоріни.

Відомий далеко за межами Білорусі університет у переддень поважного ювілею по праву пишається вагомими здобутками в усіх сферах життєдіяльності закладу, як то: освіті, науці, мистецьких і спортивних форумах і, звичайно ж, у підготовці нового, молодого й амбітного покоління білорусів, які намагаються бути на вістрі часу, переймаючись проблемами своєї держави, залишаються суспільно активними й соціально відповідальними її громадянами.

Між нашими університетами склались тісні взаємовідносини в науковій та освітніх сферах. Так, на підставі договору про співпрацю проводяться спільні пошукові роботи в рамках Міжнародної наукової асоціації «Інститут словістики».

Студенти й викладачі наших університетів регулярно беруть участь у конференціях, їхні наукові розвідки публікуються у фахових журналах, що випускаються в обох закладах. Уже традиційною стала участь науковців НУЧК імені Т.Г.Шевченка в підготовці щорічного збірника наукових статей «Беларусь и суседзі». Для студентів організовуються олімпіади, конкурси, а викладачі запрошуються для читання лекцій.

 

Шановні колеги!

Ми вдячні Вам за співпрацю.

Щиро віримо в подальший розвиток дружніх відносин і наповнення їх новими ідеями та креативними пропозиціями.

Зі святом, дорогі сябри!

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG