Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Чернігівський «Буревісник» готовий змагатися за місце у четвірці кращих волейбольних клубів України!

Залиште оцінку
(4 голосів)
Чернігівський «Буревісник» готовий змагатися за місце у четвірці кращих волейбольних клубів України!

Мабуть, жоден із прихильників ВК «Буревісник–ШВСМ» не пожалкував, що прийшов 15 та 16 січня до спортивної зали ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка підтримати своїх улюбленців.

Варто відзначити, що підсвідомо всі чекали переможного результату. Але наші спортсмени підготували справжній сюрприз вболівальникам і не просто перемогли, а не залишили жодного шансу своїм суперникам – сумському клубу «Хімпром - СумДУ».

Обидва матчі завершилися з однаковим рахунком 3:0 на користь чернігівських студентів. Ці дві перемоги дозволили чернігівцям переміститися на п’яту сходинку турнірної таблиці. Звичайно, до четвертого місця, яке посідає дніпропетровський «Дніпро», ще далеченько (якщо «Дніпро» завтра виграє у «Вінниці», то розрив буде складати 11 пунктів), але якісна гра наших хлопців надихає на позитивні очікування.  

Надзвичайно приємно, що наші спортсмени додають з кожною грою. І це при тому, що на початку сезону склад команди було оновлено на дві третини. Попри те, що ми більше не бачимо на майданчику Кирила Піуна, Володимира Тевкуна, Олексія Деніна і багатьох інших досвідчених волейболістів, «Буревісник» продовжує жити і демонструвати свій знаменитий характер. На початку січня 2016-го року ми переконалися, що Володимир Борисенко, Денис Копич, Олександр Гладенко, Денис Данилов, Богдан Татаренко, Олександр Старченко, Павло Дикун, Олексій Прохоренко та їх колеги по команді здатні на рівних змагатися з кращими клубами української Суперліги.

Будемо сподіватися, що в наступних двобоях з харківською «Юракадемією» (22 та 23 січня) наші спортсмени в черговий раз продемонструють бойовий дух, яскраву гру і позитивний результат. Хай щастить!

Віталій Барбаш
Джерело: Чернігівський студентський портал

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG