Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

ЗДОБУТКИ НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ

Залиште оцінку
(1 голос)
ЗДОБУТКИ НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ

Протягом 2019-2020 навчального року студенти технологічного факультету під керівництвом викладачів проводили наукові дослідження з актуальних проблем педагогіки, дизайну одягу і графічного дизайну.

Найкращі з робіт були відібрані і направлені на розгляд конкурсних комісій з різних спеціальностей. Свої наукові здобутки подали на розгляд понад дев’ять з половиною тисяч українських студентів зі 130-ти галузей знань. Від нашого факультету брали участь у конкурсах науково-дослідних робіт: Микола Якименко (52 група), Тетяна Аноп (43 група), Олексій Копилок (43 група), Анастасія Павленко (31 група).

Після оцінювання наукових здобутків студентів Галузевою комісією їх допускали до проведення II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у базових вишах. У зв’язку з заходами обмеження поширення COVID-19, підсумкові науково-практичні конференції проводились в онлайн режимі або переможці визначались за результатами першого етапу II туру, або були перенесені на жовтень 2020 року.

За напрямом «Прикладна геометрія, інженерна графіка та технічна естетика» надійшло 149 робіт від студентів з тридцяти семи вишів України. Після оцінювання робіт Микола Якименко отримав диплом ІІІ ступеня. Науковий керівник – к. пед. н, доцент кафедри педагогіки, психології і методики технологічної освіти Джевага Григорій Васильович.

За результатами підсумкової онлайн науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Професійна освіта» Тетяна Аноп отримала диплом ІІІ ступеня. Науковий керівник – к. пед. н, доцент кафедри професійної освіти і безпеки життєдіяльності Пригодій Алла Володимирівна.

Dipl 2

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG