Всеукраїнська конференція «Полілог культур: освітній і культурологічний аспекти»

Залиште оцінку
(1 голос)
Всеукраїнська конференція «Полілог культур: освітній і культурологічний аспекти»

Філологічний факультет запрошує всіх приєднатися до нашого щорічного наукового дійства. Незвичний формат, але все такі ж цікаві, змістовні, іноді несподівані наукові доробки молодих науковців факультету та наших гостей. Всеукраїнська науково-практична конференція молодих науковців та студентів «Полілог культур: освітній і культурологічний аспекти» (31 березня 2020 р., м.Чернігів) стартувала сьогодні в форматі інтернет-конференції.

У розміщеному на сайті збірнику тез представлені результати досліджень семантичних, структурних, прагматичних і лінгвокогнітивних особливостей одиниць різних підсистем англійської мови, висвітлено актуальні питання філософського, культурологічного та літературознавчого аналізу тексту, а також методики викладання рідної та іноземних мов і літератур у контексті нової парадигми освіти. У збірнику збережено автентичність авторських текстів. Рекомендовано до друку рішенням вченої ради філологічного факультету (Протокол № 8 від 19.03.2020) Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка.

За посиланням на сайті всі охочі можуть залишити власні коментарі до цікавих для вас або суперечливих виступів з побажаннями, зауваженнями, пропозиціями. Запрошуємо гостей.

Плідної та цікавої всім роботи!

 

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG