Мандри до Прилук: підвищення кваліфікаціі педагогів в інноваційному форматі

Залиште оцінку
(1 голос)
Мандри до Прилук: підвищення кваліфікаціі педагогів в інноваційному форматі

За ініціативи декана факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв  д.пед.н., проф. Світлани Іванівни Стрілець у січні продовжується інноваційна діяльність з підвищення кваліфікаціі педагогів не лише міста, а  вже і області.

      На цей раз відбувалася цікава співпраця з в.о ректором Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу імені І.Я. Франка к. пед.н., Юлією Олександрівною Шакурою та чудовим колективом викладачів.

     10.01 доценти кафедри дошкільної та початкової освіти М.В.Коновальчук, Т.М.Бондан, В.О.Коваль провели серію міні-тренінгів для 35 викладачів Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу імені І.Я.Франка з метою підвищення їх  кваліфікаціі. 

    Напрямки курсів охопили  дошкільну освіту, початкову освіту, середню освіту. Тематика на цей раз охоплювала такі напрямки -  «Основи тренінговоі діяльності», «Елементи STEAM-освіти в освітній діяльності», «Основи  проектної діяльності в професійному формуванні фахової компетентності студентів коледжу».
    Після завершення дистанційної частини завдань у лютому учасники отримають сертифікати Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка. Кількість ак.годин - 30 (1 кредит ESTC).
    Bсі залишилися у захваті від тренінгів, співпраці тренерів та учасників, контенту, атмосфери. Досліди, жваві дискусії, групові динаміки, формат «Світове кафе», ранжування, соціометріі, освітня візуалістика - це лише частина з використаних технік під час навчання. Позитивно, що тренінги були побудовані на застосуванні  досвіду Фінляндії, Норвегії, Британії, (стажування тренерів відбувалося в грантових програмах цих країн).
Планується продовження та масштабування такої цікавої та потрібної діяльності.
    Якщо вас цікавить співпраця з метою підвищення кваліфікаціі педагогів вашого закладу, ми відкриті до співпраці. Координатор проекту - Марина Коновальчук (Viber, telegram 0505455333)

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG