Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Семінар-тренінг «Професійне вигорання педагога».

Залиште оцінку
(1 голос)
Семінар-тренінг «Професійне вигорання педагога».

9-10 грудня 2019 року в ЗДО №26 для фахівців дошкільної освіти міста Чернігів було проведено семінар-тренінг «Професійне вигорання педагога».

      Захід було організовано у тісній співпраці педагогів ЗДО №26 та викладацького й студентського складу Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка. Вступними промовами методиста МЦ управління освіти Чернігівської міської ради Мисник В. І., завідувачки ЗДО №26 Олексієнко В. В. та вихователя-методиста ЗДО №26 Біломитцевої Т. М. було розпочато семінар-тренінг, метою якого стало висвітлення актуальної нині проблеми професійного вигорання педагогів та підготовка вихователів до запобігання його виникнення.
     Кандидатом педагогічних наук, старшим викладачем кафедри дошкільної та початкової освіти Кошель А. П., кандидатом педагогічних наук, старшим викладачем кафедри дошкільної та початкової освіти Кошель В. М., студенткою ІІ курсу освітнього ступеня «магістр» спеціальності «Дошкільна освіта» Ширмановою А. Р та вихователями-практиками було вдало організовано та проведено теоретичний та практичний блоки заходу. Зокрема, учасники семінару мали змогу продіагностувати рівні власної схильності до професійного вигорання, навчилися використовувати техніки запобігання професійного вигорання у практичній діяльності, як-от «Сміттєвий кошик», «Непредметне зображення» та ін.

       У підсумковому блоці учасників заходу зачаровувала жива музика. Семінар-тренінг «Професійне вигорання педагога» був продуктивним та напрочуд цікавим. Зважаючи на те, що семінар було організовано в рамках курсу підвищення кваліфікації, наприкінці заходу всі учасники отримали сертифікати учасників (1,5 години).

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG