Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Скайп-зустріч «Сучасні тренди в освіті Норвегії та Чехії»

Залиште оцінку
(0 голосів)
Скайп-зустріч «Сучасні тренди в освіті Норвегії та Чехії»

     16 жовтня у межах інноваційних курсів підвищення кваліфікації педагогів «Супергерої» за ініціативи доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри дошкільної та початкової освіти Стрілець Світлани Іванівни було організовано скайп-зустріч «Сучасні тренди в освіті Норвегії та Чехії».

     Учасників курсів привітав тренер міжнародного проекту «Розвиток культури демократії в педагогічній освіті в Україні, Норвегії та Палестині», доцент математики Університету Південно-Східної Норвегії Сікундер Алі Бабер. Привітавши учителів НУШ та вихователів ЗДО, Сікундер Алі Бабер наголосив на важливості міжнародної співпраці у процесі вдосконалення освітнього процесу, акцентував увагу на цінності подібних заходів для педагогів.
       До скайп-зустрічі також долучилася випускниця Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка, аспірантка Остравського університету (Чехія) Наталія Кисіль.
      Наталія звернулася до учасників курсів зі словами вітання, поділилася особливостями організації освітнього процесу в Чехії, відповіла на запитання педагогів щодо відмінностей навчання в Україні та Чехії.
      Окрім цікавого скайп-спілкування учасники курсів мали можливість ознайомитися з особливостями використання в освітньому процесі сучасного технічного засобу - робота. Магістрантка факультету дошкільної, початкової освіти і мистецтв Ірина Гавриш презентувала робота Альфа, продемонструвавши його технічні можливості, зосередивши увагу на доречності використання робота в умовах НУШ та ЗДО.
      Актуальнісь, насиченість та професійна користь даного заходу не залишили байдужим жодного його учасника. У процесі живого спілкування педагоги відзначили значимість скайп-зустрічі для їх професійного та особистісного зростання.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG