Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Старт курсів підвищення кваліфікації педагогів

Залиште оцінку
(0 голосів)
Старт курсів підвищення кваліфікації педагогів

16-18 жовтня 2019 року на факультеті дошкільної, початкової освіти і мистецтв відбувся перший модуль Інноваційних курсів підвищення кваліфікації педагогів «Супергерої #НУШ та #ЗДО».

       Проект реалізовано за сприяння ректорату Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка та підтримки міжнародного проекту «Розвиток культури демократії в педагогічній освіті в Україні, Норвегії та Палестині».
      Організатором курсів стала кафедра дошкільної та початкової освіти на чолі із завідувачем кафедри, доктором педагогічних наук, професором Стрілець С.І. Учасників курсів привітав перший проректор, проректор з науково-педагогічної роботи, доктор історичних наук, професор Дятлов В. О. та тренер міжнародного проекту «Розвиток культури демократії в педагогічній освіті в Україні, Норвегії та Палестині», доцент математики Університету Південно-Східної Норвегії Сікундер Алі Бабер.
       Тематика тренінгів вирізнялася розмаїттям й актуальністю і викликала неабиякий інтерес серед учасників курсів. Зокрема, «Математика як інструмент розвитку демократії» – доцент Стрілецька Н.М., «Теорія поколінь. Позітум-техніки виховання покоління Z» – доцент Коновальчук М.В., «7 лайфхаків розвитку критичного мислення дітей» – доцент Турчина І.С., «Цікава астрономія за програмою STEAM-освіта, або Стежинка у Всесвіт» – доцент Богдан Т.М., «Профілактика професійного вигорання: техніки стрес-менеджменту» – доцент Носко Ю.М., «Булінг у класі: що робити? Шляхи подолання» – доцент Кисла О.Ф., «Екологічні проекти: глобальні виклики людства» – доцент Коваль В.О., «Написати наукову статтю – це не страшно: що, куди і як? Секрети, етапи, супровід» – доцент Лимар Ю.М., «Правопис 2019: що, чому й навіщо змінили» – доцент Дженджеро О.Л. Це лише невелика частина тренінгів, на яких педагоги мали змогу підвищити свою професійну майстерність, поділитися власними знахідками та лайфхаками.
          Окрім того, педагоги взяли участь у воркшопі «Правопівкульне малювання як ефективна альтернативна методика навчання образотворчого мистецтва» – доцент Силко Р.М. та ретріті «Body Perсussion для навчання та релаксу» – доцент Вергунова В.С. Учителі та вихователі захоплено малювали обома руками, створювали музику власним тілом.
       Проведення другого модуля курсів підвищення кваліфікації заплановано на січень 2020 року.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG