Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Танцюй "PreSto"

Залиште оцінку
(1 голос)
Танцюй "PreSto"

Танцювальний колектив "PreSto" створено за результатами проекту Shall We Dance.

Вітаємо наших танцорів-любителів танцювального колективу "PreSto" зі здобутим 3 місцем на фестивалі-конкурсі «Чернігів the Best». Колектив пройшов відбірковий тур, що дало змогу вийти в фінал, який відбудеться у вересні поточного року.

Фрагмент виступу: https://bit.ly/2Q7Q9aX
Про подію: https://bit.ly/2JoauZl

fff

 

 

14 травня колектив було запрошено у прямий ефір програми «Вечірній Чернігів» на телеканалі «Новий Чернігів» де обговорювались ідея та перспективи учасників фестивалю-конкурсу "Чернігів the Best", здобутки та напрацювання шести років його існування. У запрошених гостей, окрім представників танцювального колективу «PreSto» була змога заявити про себе та розкрити свій творчий месидж.

Вечірній Чернігів: https://bit.ly/2EeSrR7

Танцювальний колектив "PreSto" створено в результаті дії університетського танцювального проекту Shall We Dance (31.01-19.04.2019) У складі колективу: викладачі, аспіранти та студенти Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка. Зокрема: професійні хореографи, ті що вчаться на спеціалізації «хореографія», а ще є ті, що з дитинства мають велику, амбітну не втілену мрію стосовно хореографічної творчості. Разом з тим, для більшості учасників — це вид рухової діяльності засобом якого вони розмальовують світ лагідними візерунками пластики та яскравими фарбами енергії всіх танцювальних pas. 

 

 Гала-концерт танцювального проекту Shall We Dance відбувся 19 квітня у стінах Alma mater

Більше світлин про гала-концерт: https://bit.ly/2VvF0SJ

Проект відбувався за підтримки ректора університету, академіка Національної Академії педагогічних наук України, доктора педагогічних наук, професора - НОСКА МИКОЛИ ОЛЕКСІЙОВИЧА, Первинної профспілкової організації студентів Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, Спортивно-волейбольного клубу «Буревісник».

Стартував він 31 січня 2019 року і розпочався з 2-х кастингів та 5-ти майстер-класів з різних стилів танцю. Проект спрямовано на студентство, викладачів та співробітників Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка та всіх охочих і присвячено міжнародному дню танцю.

Основна мета проекту: популяризація рухової активності та фізично-естетичний розвиток людини через хореографічне мистецтво.
Автор та головний модератор проекту доцент кафедри фізичного виховання та хореографії — Козерук Юлія Володимирівна, головний хореограф викладач кафедри фізичного виховання та хореографії — Дмитренко Юлія Василівна. Проект став логічним продовженням проекту «Танці з викладачами», що відбувся у 2007 році на факультеті фізичного виховання під керівництвом Харченко Тамари Іванівни.
Освітній процес здійснювався на кафедрі фізичного виховання та хореографії силою викладачів та студентів факультету фізичного виховання Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка спеціалізації «Хореографія», що брали участь у постановці номерів; також весь термін дії проекту було забезпечене цікаве та корисно організоване дозвілля (майстер-класи, зустрічи з експертами, тестування).

 

За час проведення проекту вдалося сформувати творчу команду, а це: модератори, учасники, партнери, спонсори, експерти; залучити громаду університету до ведення здорового способу життя, частиною якого є оптимально організовані заняття різноманітними фізичними вправами; провести знайомство, інформування, просвітництво щодо інновацій, послуг, перспектив у діяльності галузей: фізична культура та спорт, здоров'я та краса, культура та мистецтво, арт-коучинг і туризм силою сформованої команди партнерів, спонсорів та експертів.
Організатори танцювального проекту "SHALL WE DANCE" висловлюють щиру подяку за підтримку, організацію та проведення концерту:
- ректору університету, академіку Національної Академії педагогічних наук України, доктору педагогічних наук, професору – НОСКУ МИКОЛІ ОЛЕКСІЙОВИЧУ;
- Первинній профспілкової організації студентів Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка;
- Спортивно-волейбольному клубу «Буревісник»;
- Виховному відділу університету;
- Забарному Едуарду за спонсорську допомогу;
- Говорову Євгенію – доценту технологічного факультету за виготовлення реквізиту;
- Короваєвій Богдані за серію майстер-класів масажу;
- Жидку Віктору за виготовлення реквізиту для фото зони;
- Студентам 21 групи факультету дошкільної, початкової освіти та мистецтв: Пастушенко Сергію та Віноградову Микиті за яскравий графіті малюнок;
- Народному колективу театру танцю "Ліла" за майстер-клас іспанської хореографії;
- Романовій Дар’ї та Кійко Тетяні за майстер-класи по догляду за шкірою обличчя;
- Краніну Олександру за майстер-клас  «Діагностичний метод пошуку розладів здоров’я»;
- Силенок Альоні за драйвовий майстер-клас «KangoLady»;
- Лисенко Людмилі, Смолянко Юлії, Франчуку Олегу за допомогу в репетиціях;
- Фотографу, гостям концерту : Пузану Максиму (випускник 2015 року) солісту колективу обласного філармонійного центру та танцювальному колективу "Inside"; ведучим заходу, нашим випускникам університету: Духно Лілії та Хардіну Валерію;
- Факультету фізичного виховання та дошкільної, початкової освіти та мистецтв за потужну підтримку;
- Танцювальному колективу "Меріданс", керівником якого є випускниця факультету фізичного виховання Румянцева Альона, за позитив і підтримку під час репетицій.
- Всім спонсорам, студентма-волонтерам, глядачам та прихильникам.
Більше світлин на сторінці проекту : https://bit.ly/2WqCbnu

 

        Окрім безлічі подарунків, сертифікатів на послуги від наших спонсорів, партнерів та друзів, були визначені переможці проекту за результатами голосування глядачів. Ними стала пара № 2 - доцент кафедри біології Рябченко Світлана Володимирівна та студент факультету фізичного виховання спеціалізація "хореографія" - Власюк Артем. Від нашого туристичного спонсора, NEBO TRAVEL цій парі надається в подарунок тур: подорож на вихідні в Європу. Це буде країна, яку вони визначать самостійно.

 

 

ТАНЦЮЙ З НАМИ! ТАНЦЮЙ ЯК МИ! ТАНЦЮЙ КРАЩЕ НАС!

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG