«Вища освіта не для всіх: ЗА чи ПРОТИ»

Залиште оцінку
(16 голосів)
«Вища освіта не для всіх: ЗА чи ПРОТИ»

11 квітня на філологічному факультеті  відбулися соціально-політичні дебати «Реформа вищої освіти в Україні» за підтримки гранту Erasmus+, проекту Жана Моне «Європейські антитоталітарні практики», які стали підсумком першого семестру гранту, що розпочався у вересні 2018 року. 

Модератором та ідейним натхненником цього заходу став професор факультету Олексій Борисов.
    Дискусія розгорнулась між студентами старших курсів бакалаврату і І курсу магістратури філологічного і психолого-педагогічного факультетів. Команди «Інша освіта» та «Нові обличчя» обговорювали, яким має бути сучасне навчання, полемізували чи вища освіта призначена для всіх та які зміни можуть допомогти покращити освітній процес. Це був новий і незвичайний формат, в якому студенти могли проявити свої таланти, творчі здібності, вміння швидко реагувати і знаходити цікаві та логічні аргументи, пробували сподобатися аудиторії та показували дійсно віртуозні полемічні здібності.
      Голова журі, Марина Столяр, оголосила переможців у декількох номінаціях: «Найкраще запитання», в якому перемогу виборола Ірина Мориляк, «Красномовність» - Ірина Поліщук, «Переконливість» - Тетяна Логвин.  За кількістю балів протягом дебатів, перемогу отримав досвід, тобто команда «Нові обличчя».
Підготувала Ольга Клименко

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG