«Магічний» дебют філологічного факультету

Залиште оцінку
(0 голосів)
«Магічний» дебют філологічного факультету

          В актовому залі НУЧК імені Т.Г. Шевченка було людно та гамірно: лунала музика, бігали схвильовані студенти, займали місця в залі гості – сьогодні, 13 листопада, тут мала відбутися презентація І курсу філологічного факультету.

       Свято з тематичним обрамленням історії про Гаррі Поттера розпочалося запальним танцем, який підготував другий курс у подарунок дебютантам.
Ведучі, створивши атмосферу Гоґвортсу, привітали присутніх магів та маглів і розповіли таємничу історію нашого університету.
       Із вітальним словом виступила декан філологічного факультету Тетяна Олександрівна Стеченко, яка побажала всім присутнім міцного здоров’я, а першокурсникам терпіння та творчого натхнення.
Дебют першокурсників розпочався з виступу 11 групи, які «чаклували» на сцені запальними танцями, веселими мініатюрами зі студентського життя, цікавими піснями. Особливо глядачам сподобався реп, присвячений рідному філфаку.
      Наступною підкорювала серця присутніх 12 група. Студенти не лише вразили всіх хистом до співу, танців та акторської майстерності, а й представили випадки використання магії «за межами Гоґвортсу», продемонструвавши виступ про веселе життя в гуртожитку «Гаряча вода – ти моя любов!». Окрасою дебюту цієї групи став світлодіодний танець.
      «13 група Фокс презентує ...» – такими словами розпочався виступ 13 групи. Це були прихильники Гаррі Поттера, які вірили в те, що він обов’язково завітає до НУЧК. Першокурсники зачарували всіх різноманітними талантами, які представили під кредо «Найкращий університет галактики!».
      Глядачі змогли отримати неймовірні враження від виступів дебютантів, а також запрошених гостей – філологів-переможців конкурсу «Студент року» різних років Анастасії Коваленко, Власа Євдокимова та Марії Сокіл-Григи.
Після завершення дійства присутні розходилися з чудовим «магічним» настроєм, а дебютанти ще й із подарунками від студентського профкому.

Олена Таран та Анастасія Фокіна

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG