Студенти Навчально-наукового інституту — переможці V Регіональної олімпіади з історії Великої Вітчизняної війни

Залиште оцінку
(4 голосів)
Студенти Навчально-наукового інституту — переможці V Регіональної олімпіади з історії Великої Вітчизняної війни

Команда Навчально-наукового інституту історії, етнології та правознавства імені О.М.Лазаревського тріумфувала на V Регіональній олімпіаді з історії Великої Вітчизняної війни (у контексті Другої світової війни), що пройшла 24-25 листопада 2015 року у Гомельському державному університеті імені Франциска Скорини.

Олімпіада була приурочена до дня визволення Гомеля від німецько-фашистських загарбників.

За перемогу на олімпіаді змагалося 12 команд з Білорусі та України. На жаль, команда Брянського державного університету, цього року не змогла приїхати в Гомель.

Команда Навчально-наукового інституту історії на олімпіаді виступала у складі Владислава Пархоменка (52 група), Аліни Бенько (52 група), Дар'ї Осипенко (44 група), Володимира Чистякова (22 група), Катерини Нікітіної (10 група).

Усі учасники отримали індивідуальні тестові завдання, присвячені подіям Другої світової війни, які студенти мали виконати протягом години. Дуже приємно, що чернігівські студенти-історики показали відмінний результат і за рішенням суддів здобули 1-е місце та стали переможцями. Крім того, в особистому заліку серед усіх команд, 3-е місце посіла студентка 44 групи Дар'я Осипенко.

На згадку про участь в олімпіаді команда Інституту отримала від організаторів диплом та цікаві книжки, присвячені історії Білорусі.

Олімпіада пройшла у дружній атмосфері. Кожен учасник отримав безцінний досвід та позитивні емоції від перебування у прекрасному місті над Сожем.

Владислав Пархоменко

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG