Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Березневі іміджеві візити студентського театру

Залиште оцінку
(3 голосів)
Березневі іміджеві візити студентського театру

Студентський соціальний театр EX LIBRIS завжди із радістю долучається до культурних акцій, які відбуваються у різних закладах міста. Цього разу колектив було запрошено у гості до Іституту права та соціальних технологій ЧНТУ на святкування Шевченкових днів.

Із великою емоційною віддачею молоді актори, які є вихованцями доцента Марини Каранди, показали виставу-екскурсію "Легенди міста Че", де мовою синтезу мистецтв осмислюється і оживлюється життя знайомих незнайомців, людей, які створили нам чудову атмосферну міську історію: княжни Цорної, Мазепи, письменників Павла Тичини та Михайла Коцюбинського.

Важливим моментом показу є презентація наших творчих можливостей перед молоддю іншого вишу та започаткування дружби між двома кафедрами міста, де викладаються філософські дисципліни і є споріднене бачення культури, як духовної скарбниці. 

Остання декада березня виявилася напруженою для молодих акторів - 22 березня студентський театр "EX LIBRIS" показав нову оригінальну виставу "Рюкзак із сюрпризом" для читачів та працівників обласної бібліотеки для дітей та юнацтва.

Тиждень читання дитячої літератури відкрито живим знайомством з сучасними Іваном Царенком і Бабою Ягою, Алісою та Чеширом, Червоною Шапочкою та Вовком-кіноманом.

До того ж художній керівник театру, доцент кафедри філософії та культурології Марина Каранда презентувала у рамках цієї акції свою книгу "Сучасна українська драматургія для дітей та молоді" і подарувала кілька примірників обласній бібліотеці.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG