Вебінар на факультеті початкового навчання

Залиште оцінку
(5 голосів)
Вебінар на факультеті початкового навчання

На факультеті початкового навчання 10.01.2018 був організований науково-практичний вебінар між співробітниками кафедри дошкільної та початкової освіти і колективом педагогів Седнівського НВК. 

Науковці і педагоги-практики спільно працюють у напрямі розвʼязання такої проблеми: «Науково-методичне забезпечення ступеневого навчання “дошкільний навчальний заклад – початкова школа” з природничо-математичного та технологічного напрямів розвитку дітей у системі національно-патріотичного виховання».

Метою відеозустрічі був обмін досвідом та пропозиціями щодо найбільш раціонального використання експериментальних навчально-методичних посібників, підготовлених колективом кафедри і переданих у минулому навчальному році до закладу освіти для експериментального впровадження в практику його роботи.

З вітальним словом виступили завідувачка кафедри дошкільної та початкової освіти проф. С.І.Стрілець і директор Седнівського НВК В.М.Іванов.

Заступник директора Седнівського НВК з навчально-виховної роботи дошкільного підрозділу Т.М.Мориляк, вчителі початкових класів вищої категорії С.В.Чугай, О.В.Січко, вихователь І.М.Коса поділилися загальним враженням про перебіг експериментальної діяльності, надали пропозиції щодо напрямів розширення співпраці.

Методичні роз’яснення щодо застосування комплексної діагностики освітнього процесу з використаннням експериментальних матеріалів надали доц. Н.М.Стрілецька, доц. Н.В.Притулик, доц. В.О.Коваль, доц. Т.І.Валєнтьєва, ст.викл. А.П.Кошель, ст.викл. Т.П.Запорожченко. Крім цього, на вебінарі були презентовані й нові навчально-методичні посібники, які найближчим часом будуть передані до навчально-виховного комплексу.

Чудовим ліричним завершенням вебінару стали авторські поетичні рядки – різдвяні привітання – С.В.Чугай. Співпраця триває.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG