Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Дорогі колеги, шановне студентство!

Залиште оцінку
(6 голосів)
Дорогі колеги, шановне студентство!

Вітаємо вас з Новим роком та світлим Різдвом Христовим!

Ці свята ми завжди зустрічаємо зі сподіваннями, адже піднімаємося на ще одну сходинку часу і вдивляємося в нові далі. У цьому, напевно, своєрідний сенс новорічних свят. Водночас, ми прискіпливо оцінюємо з точки зору реалізації запланованого прожитий рік і кожен визначає рівень його значимості по-своєму.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2017 рік був прожитий не дарма - швидкий, по-сучасному мобільний, результативний, насичений важливими для вишу та для кожного з нас подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, цей рік нікого не залишив байдужим. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід.

Яким же буде рік прийдешній – багато в чому залежить від нас самих. Нехай не залишиться в наших серцях місця для злоби і заздрощів, для брехні і ненависті. Нехай наші душі будуть сповнені оптимізмом і радістю. І тоді новий рік стане вдалішим попереднього!

Нехай Різдвяна зоря об`єднає нас усіх – і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки, та благословляє наші помисли, слова і діла. На Святвечір звідусіль з’їжджаються до рідної домівки рідні та близькі, навстіж відчинені ворота кожної оселі в очікуванні добра, щастя, міцного здоров’я; оберегом горять на святковому столі вогні – так було з прадавніх часів і буде завжди, поки живуть в серці почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG