Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Зимовий букет замість ялинки

Залиште оцінку
(2 голосів)
Зимовий букет замість ялинки

19 грудня 2017 року на природничо-математичному факультеті Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка відбулася щорічна виставка-конкурс «Зимовий – букет замість ялинки» в рамках природоохоронної акції «Не рубай ялинку».

Зимові новорічні свята – найкраща, найважливіша подія року. До них готуються всі, їх з нетерпінням чекають і дорослі, і малі. Новорічні клопоти починаються, як правило, з пошуку красуні-ялинки. Люди вже так звикли до цього атрибуту новорічного свята, що не замислюються над тим, скільки це коштуватиме нашій природі. Але створити відчуття свята, радісного очікування новорічного дива можливо і без знищення дерев.

З кожним роком все більше людей віддають перевагу штучним ялинкам, а також живим деревцям в контейнерах, після свят їх можна тримати на балконах або ж висадити на подвір’ї. Новорічну ялинку можна створити власними руками, зробивши святкову композицію.

Метою виставки-конкурсу є збереження нашого зеленого багатства – лісів. Молодь привчається до думки, що замість живих ялинок і сосен можна прикрасити оселю на новорічні свята невеликими оригінальними композиціями, які зібрані без шкоди для природи.

На виставці були представлені чудові букети та композиції, з використанням невеликих гілок хвойних дерев, шишок, природних та штучних матеріалів.

У конкурсі, крім студентів факультету, брали участь команди школярів загальноосвітньої школи №5, ліцею №15, загальноосвітньої школи № 30 Чернігівської міської ради та Сновського навчально-виховного комплексу.

Створити свято у своєму домі не знищуючи природу – це зручно, гарно, актуально і навіть модно в наш час!

 

Оргкомітет конкурсу

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG