«Діалог культур: Україна – Німеччина»

Залиште оцінку
(1 голос)
«Діалог культур: Україна – Німеччина»

Німеччина та Україна відзначають у 2017 році 25 років встановлення дипломатичних відносин.

У рамках проведення українсько-німецького року мов для зміцнення та розбудови взаєморозуміння та дружби, а також співпраці між двома країнами у культурно-освітній сфері кафедрою іноземних мов філологічного факультету Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка спільно з Німецькою службою академічних обмінів 7 грудня 2017 року проведено перший міжнародний науково-практичний семінар «Діалог культур: Україна – Німеччина».

Німецька служба академічних обмінів (DAAD) є посередницькою організацією зовнішньої культурної політики, освітньої та наукової політики, а також розвитку співпраці в галузі вищої школи.

Міжнародний науково-практичний семінар «Діалог культур: Україна – Німеччина» був присвячений країнознавчим проблемам та питанням методики викладання німецької мови. Учасники семінару отримали нові методичні ідеї для проведення сучасного діяльнісно орієнтованого заняття з німецької мови, обговорили суспільні та політичні проблеми двох країн у сьогоденні.

Презентаторами семінару були Лектори DAAD в Україні Анна Ланге, (Національний технічний університет України “КПІ”) та Карстен Грунвальдт, (Сумський національний аграрний університет). До роботи семінару долучилися не лише студенти та викладачі нашого університету, а й викладачі інших закладів вищої освіти міста Чернігова.

Відтепер проведення міжнародного семінару стане традиційним. Наступну зустріч заплановано на березень 2018 року. Окрім семінару, учасники матимуть можливість скласти On-SET Test тестового центру TestDaF.

 

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG