Профорієнтаційна робота викладачів кафедри біологічних основ фізичного виховання, здоров’я і спорту

Залиште оцінку
(1 голос)
Профорієнтаційна робота викладачів кафедри біологічних основ фізичного виховання, здоров’я і спорту

29 листопада 2017 року співробітниками кафедри біологічних основ фізичного виховання, здоров’я і спорту, зокрема завідувачем кафедри, професором Жиденко А.О., доцентами цієї ж кафедри Жарою Г.І., Усмановою Г.О., Черненок М.Е., Приймаком С.Г., старшими викладачами Кійко Т.Б., Міщенко Т.В., викладачем Катаєвою Л.В., проведено профорієнтаційну роботу в Чернігівському базовому медичному коледжі.

01

На зустрічі були присутні студенти груп: лікувальна справа, сестринська справа. Усманова Г.О. представила мультимедійну презентацію нової спеціальності «Здоров’я людини» та розказала про переваги навчання в Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка.

 

02

Доцент Жара Г.І. розповіла про особливості і переваги нових професій, які можуть опанувати випускники кафедри БОФВЗС: вчитель основ здоров’я, асистент учителя для роботи в інклюзивних класах (з учнями з особливими потребами), масажист, фахівець зі здоров’я людини у дитячих дошкільних закладах, центрах розвитку дитини, реабілітаційних центрах, фітнес-тренер, фахівець з фізичної терапії та ерготерапії, інструктор оздоровчо-спортивного спрямування, консультант зі здорового способу життя у державних, громадських та приватних установах.

 

03

Професор Жиденко А.О. розповіла про попередні умови вступу до Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка та ознайомила з програмою вступного фахового випробування на спеціальність «Здоров’я людини» для здобуття освітнього ступеня бакалавра за напрямом "Здоров’я людини" - вчитель Основ здоров’я, масажист з додатковими спеціалізаціями - Фізична терапія та ерготерапія, Фізична культура та фітнес на базі освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст».

 

04

Студенти переглянули мультимедійну презентацію про дисципліни кафедри БОФВЗС та познайомилися з викладачами, які викладають ці дисципліни.

Висловлюємо подяку за організацію та проведення зустрічі зі студентами Чернігівського базового медичного коледжу заступнику директора з навчальної роботи Шевелі Любов Петрівні та завідувачу навчально-методичного кабінету Беляєвій Лесі Миколаївні.

Усманова Г.О., Жара Г.І., Жиденко А.О., Черненок М.Е.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG