У ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка проходить VІІІ міжнародна наукова конференція пам’яті Анатолія Миколайовича Лапутіна

Залиште оцінку
(4 голосів)
У ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка проходить VІІІ міжнародна наукова конференція пам’яті Анатолія Миколайовича Лапутіна

15 жовтня розпочала роботу VІІІ міжнародна конференція на тему: «Актуальні проблеми біомеханіки фізичного виховання та спорту»,

присвячена пам'яті доктора біологічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України Анатолія Миколайовича Лапутіна, науковими результатами котрого користуються провідні фахівці у галузі фізичного виховання та спорту, біології, біомеханіки, космонавтики.

Пленарне засідання розпочалося з вітального слова ректора університету, доктора педагогічних наук, професора, член-кореспондента НАПН України Миколи Олексійовича Носка та представлення почесних гостей.

Вітаючи присутніх, очільник вишу підкреслив, що вже вісім років традиційно на конференцію збираються найкращі учні великого вченого, які продовжують розпочату ним справу. Він зауважив, що чернігівські науковці роблять значний внесок у розвиток досліджень законів руху в живих системах, які вивчає біомеханіка.

Після закінчення пленарного засідання учасники конференції продовжили роботу у наукових секціях, де обговорювалися біомеханічні, педагогічні, медико-біологічні та психологічні аспекти фізичного виховання і спорту. Особливою увагою користувалася секція біомеханічних, інформаційно-комунікаційних технологій та конструкторських розробок у фізичному вихованні та спорті.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG