Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Осінній бал на ТФ

Залиште оцінку
(9 голосів)
Осінній бал на ТФ

5 жовтня на технологічному факультеті вже вкотре відбувся Осінній бал, вечір культурного відпочинку студентів. Темою цьогорічного заходу обрали «BLACK & WHITE» («чорне та біле»). Усі студенти були одягнені за дрес-кодом: у білому, чорному та чорно-білом вбранні, заклад прикрашений кульками та іншими елементами декору чорно-білого кольору.

На відкритті балу була повна зала студентів, викладачів та випускників минулих років факультету. Розпочалося дійство з привітального слова заступника декана з виховної роботи Н.П.Мінько та голови профспілки студентів М.Г.Ячної, а потім одразу перейшли до розважальної програми.

Дивовижні хореографічні композиції, представлені студентками першого курсу (Тетяна Федорова – східний танець, Валерія Рябоконь, Анастасія Багмут - танець у стилі модерн), захопливе фаєр-шоу від гостя вечора Максима Овчара, багато чудових конкурсів, фотосесія та інші цікаві несподіванки.

Традиційно у ході заходу були обрані король та королева "Осіннього балу". Ними стали студент 6 курсу Дмитро Точоний та студентка 1 курсу Аліна Коляда.

Також було проведено конкурс на найкращий костюм. Переможцями стали: студентка 1 курсу – Ясь Карина та, несподівано, викладач, кандидат психологічних наук, доцент Олександр Григорович Видра.

Перший курс ближче познайомився зі студентами старших курсів. На балу були навіть випускники минулих років, що свідчить про те, що ми є одна велика дружня сім’я ТФ, - і це назавжди :)

Загалом, всі залишилися задоволені, бажали і далі танцювати, проводити конкурси, але вже була пізня година і треба було розходитися по домівках, бо навчальний процес ніхто не скасовував :) 

 

Даніїл Соколов

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG