Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Зустріч зі школярами

Залиште оцінку
(1 голос)
Зустріч зі школярами

26 вересня працівники Наукової бібліотеки спільно з кафедрою мистецьких дисциплін факультету початкового навчання, завідувачем університетського музею Оленою Ященко, зустрічали учнів 9-10 класів ЗОШ №17 м.Чернігова. Метою цього рандеву було профорієнтаційне ознайомлення майбутніх абітурієнтів із структурою та життям університету.

Завдячуючи ініціативі старшого викладача цієї кафедри Валерії Вергунової та студентам факультету початкового навчання, вони змогли буденність перетворити на свято. Зустріли учнів та вчителів по-особливому: сольним номером, пісенним дуетом та хоровим співом. Усі присутні об’єдналися в єдину родину і виконували пісню про нашу Батьківщину разом, під власні оплески. Музичним супроводом пісенне виконання забезпечив старший викладач цієї ж кафедри Станіслав Першин, а запросила гостей приєднатися до нашої університетської сім’ї – завідувач кафедри мистецьких дисциплін Тетяна Дорошенко.

Екскурсія підрозділами бібліотеки, факультетами вишу, відвідини читального залу фонду рідкісних і цінних видань, музею історії університету та Шевченківської світлиці залишили надзвичайно позитивні та незабутні враження учням та вчителям.

З перспективами про подальшу співпрацю, щирими словами подяки за увагу та надану ґрунтовну інформацію і позитив завершилося сьогоднішнє знайомство школярів з університетом.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG