Соня Кошкіна: презентація нової книги

Залиште оцінку
(1 голос)
Соня Кошкіна: презентація нової книги

Студенти філологічного факультету продовжують жити цікавим і насиченим студентським життям. 22 вересня у актовій залі музичної школи №1 філологи взяли участь у презентації нової книги Соні Кошкіної «Майдан. Нерозказана історія».

Журналіст і шеф-редактор інтернет-видання «Лівий берег», Соня Кошкіна (Ксенія Микитівна Василенко), очевидець фактично всіх головних подій того часу, і на презентації з радістю ділилася враженнями від пережитого, розповідала, у які небезпечні ситуації потрапляла, про незаконні дії тодішньої влади, які журналістам вдалося розсекретити, і навіть як змінювався інтер’єр у будівлях до і після подій. «Слухаєш кожну думку, співставляєш їх, а потім з середнього виводиш істину» - ось як окреслила вона методику своєї роботи.

Книга «Майдан. Нерозказана історія» побудована на основі інтерв'ю головних учасників подій, вміщено міркування людей, які стояли по різні сторони барикад.

Студентам було цікаво почути думки Соні Кошкіної щодо громадянського життя України в цілому. Вона відзначила, що саме після подій на Майдані в Україні почало формуватися громадянське суспільство і дала позитивний прогноз майбутньому України.

Черніговом Соня Кошкіна також була задоволена, відзначила значні позитивні зміни у місті, адже до цього Ксенія Микитівна була в місті симаргла аж три роки тому.

Насамкінець журналістка анонсувала свою другу книгу, яку обіцяла присвятити діяльності політиків, а третю сподівається написати про майбутні позитивні наслідки Майдану, і потенційний всебічний розвиток України, у якому вона, схоже, не сумнівається.

 

Оксана Мишко, Ірина Розсудовська, Вадим Юрченко

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG