Тренінг «Інклюзивний простір. Практичні кроки» (+відео)

Залиште оцінку
(4 голосів)
Тренінг «Інклюзивний простір. Практичні кроки» (+відео)

Сьогодні на базі Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка за підтримки Благодійного Фонду Порошенка розпочався черговий етап упровадження інклюзивної освіти в країні – триденний наставницький тренінг «Інклюзивний простір. Практичні кроки».

Його учасниками стали заступники директорів та вчителі шкіл-учасників проекту соціальної програми Марини Порошенко «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації». У відкритті форуму взяли участь: заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова, ректор університету, дійсний член НАПН України Микола Носко, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Микола Конопацький.

Основною метою заходу є донесення до широких мас думки про важливість комплексного підходу до впровадження інклюзивної освіти в Україні та необхідність допомогти особливим дітям на шляху до якісної освіти та повноцінного суспільного життя.

Голова Благодійного Фонду Порошенка про даний проект: «Для вдалої реалізації реформи держава потребує кваліфікованих та професійних фахівців для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами. Саме тому сьогодні ми пропонуємо новий курс із наставництва».

Ще два тренінгові дні пройдуть у режимі роботи у групах. Після завершення заходу його учасники зможуть отримати сертифікати від Благодійного Фонду Порошенка. Після чого вони розпочнуть самостійну роботу тренерами-наставниками, які навчатимуть вчителів початкових класів, асистентів вчителів, заступників директорів закладів загальної освіти, що опікуються дітьми з особливими потребами.

 

При підготовці матеріалу використано інформацію
з офіційної сторінки Фонду Порошенка у мережі Фейсбук
(@PoroshenkoFoundation)

Відео "Сівер Центр"

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG