Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Що подарувати дівчині у Новорічну ніч?

Залиште оцінку
(1 голос)
Що подарувати дівчині у Новорічну ніч?

До Нового року залишилося якихось два місяці, тож варто розпочати вибір подарунків для друзів та членів родини. Ця процедура досить складна і відповідальна, адже кожен хоче отримати під Новий рік щось особливе і незвичайне. Тому пропонуємо заздалегідь розпочати огляд пропозицій від популярних Інтернет-магазинів. Сьогодні свою версію цікавих і оригінальних подарунків для дівчат пропонує магазин podarki.24k.ua.

Представники цього магазину вважають, що можна без особливих проблем підібрати гарний подарунок для дівчини за порівняно невеликі гроші. Це може бути оригінальний брелок, кулон, браслет, сережки тощо. В ідеалі – подаруйте коханій дівчині обручку. Новорічна ніч – ідеальний час для освідчення. Хоча, перш ніж зробити такий рішучий крок, варто тверезо і критично оцінити свої шанси і майбутні перспективи.

Якщо говорити про більш «приземлені» і практичні подарунки, то фахівці рекомендують звернути увагу на жіночі сумки. Вони, звичайно, коштують набагато дорожче, ніж біжутерія. Але, при цьому не варто забувати, що жінки, як правило, більш прагматичні, ніж чоловіки. Тому подібний подарунок набагато підвищить ваш статус в очах коханої. За умови, що ви вгадаєте фасон, колір, матеріал, виробника і т.д.

Ще один цікавий подарунок – годинник. Попри те, що сьогодні у кожного є мобільний телефон з вмонтованим годинником, цей подарунок не втрачає свою актуальність. Єдина проблема – підібрати таку модель, яка б сподобалася дівчині. Щоб не помилитися, фахівці рекомендують влаштувати спільний попередній перегляд годинників на сайті. Це, звичайно, дещо нівелює ефект сюрпризу, зате будете мати гарантію, що подарунок дійсно сподобається.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG