Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Зустріч із заслуженим тренером України – новий погляд на біатлон для студентів факультету фізичного виховання!

Залиште оцінку
(0 голосів)
Зустріч із заслуженим тренером України – новий погляд на біатлон для студентів факультету фізичного виховання!

2 жовтня 2024 року студенти факультету фізичного виховання спеціальності 014.11 «Середня освіта (фізична культура)» отримали унікальну можливість зустрітися із заслуженим тренером України Жанною Степанівною Зоц. Ця подія стала можливою завдяки ініціативі к.пед.н., доцентки кафедри педагогіки, психології та методики фізичного виховання Марії Трояновської. Темою зустрічі було обговорення занять з біатлону для різних вікових груп.

     Однією з найцікавіших частин зустрічі стала презентація лазерної зброї, яка надійшла в Україну за програмою міжнародної федерації біатлону. Україна стала єдиною серед 45 країн, яка отримала 10 сучасних гвинтівок для розвитку цього виду спорту. Під час заходу студенти змогли не лише побачити ці гвинтівки, але й спробувати себе в ролі біатлоністів, виконавши стрільбу з положень лежачи та стоячи.

     Жанна Степанівна поділилася своїм багаторічним досвідом підготовки спортсменів міжнародного рівня та надала корисні поради щодо техніки безпеки при роботі зі зброєю. Особливо важливо, що з 2024 навчального року біатлон включений до шкільної програми як варіативний модуль. Це відкриває нові можливості для студентів, які зможуть впроваджувати біатлон на уроках фізичної культури.

     Висловлюємо вдячність Жанні Степанівні за її професіоналізм, натхнення та час, присвячений студентам! Також не можемо не подякувати нашим захисникам — Збройним Силам України, завдяки яким, незважаючи на воєнний стан, ми можемо продовжувати навчання та розвивати фізичну культуру і спорт.

     Приєднуйтеся до розвитку біатлону в Україні разом із факультетом фізичного виховання НУЧК імені Т.Г.Шевченка та здобувайте унікальні знання для своєї майбутньої тренерської кар’єри!

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG