Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Підсумкова атестація магістрів навчально-наукового інституту професійної освіти та технологій

Залиште оцінку
(0 голосів)
Підсумкова атестація магістрів навчально-наукового інституту професійної освіти та технологій

Підсумкова атестація магістрів навчально-наукового інституту професійної освіти та технологій проходила з 3 січня по 18 січня 2024 року денної та заочної форм навчання у змішаній формі комплексного екзамену та захисту кваліфікаційних робіт магістрів. Цікавими були дослідження студентів спеціальностей Професійна освіта (Транспорт) та Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології). Окремо вирізнялися творчі проєкти магістрів спеціальності Середня освіта (Трудове навчання та технології) з додатковою кваліфікацією «Викладач профільного навчання (Автосправа)», «Фахівець з графічного дизайну» та «Фахівець з дизайну одягу».

Наприклад, проєкт Клименка Романа Миколайовича за темою: «Лазерний гравер (розробка для інтегрованого курсу «Робототехніка»)» вразив комісію обсягом виконаних робіт, технологічністю розробленої кінематики верстата та поєднання програмного забезпечення. Переглянути можна за покликанням https://www.youtube.com/watch?v=x88agCnIsWg.

Наступний проєкт Коробейника Костянтина Володимировича на тему «Розробка вебсайту для вступників навчально-наукового інституту та технологій» сподобалась комісії своїм ергономічним керуванням та збалансованим дизайном. Також зміст сайту при своїй простоті не втрачав потрібного змістовного наповнення.

Результати проекту Пікузи Юлії Василівни на тему: «Розробка векторних ілюстрацій в сучасному українському стилі» була цікавою і корисною для користувачів Telegram-чатів. Стікерпак у національному стилі, у вигляді симпатичних курчат, які мають візуалізацію різноманітних емоцій, ви можете використати за покликанням https://t.me/addstickers/MariaChiken.

Завершували проєкти Грицик Тетяни Вікторівни та Харченко Анни Сергіївни. Студентки виконали сукні у сучасному українському стилі, які відображали задум однієї колекції. Сукні чудово підкреслювали автентичність української культури та демонстрували приклад сучасного дизайну жіночого одягу. Переглянути можна за покликанням https://www.youtube.com/watch?v=h5a9c_zp4AQ.

За матеріалами сторінки навчально-наукового інституту професійної освіти у Facebook.com:

https://www.facebook.com/groups/440139689927181/permalink/1398573517417122/?mibextid=uJjRxr

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG