Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Чи варто купувати меблі в Інтернет-магазині?

Залиште оцінку
(1 голос)
Чи варто купувати меблі в Інтернет-магазині?

Вибір компанії-виробника та торгівельного центру, де та чи інша продукція реалізовується – особиста справа кожного. Хтось віддає перевагу гіпермаркетам і розкрученим брендам, хтось, навпаки, іде на базар, де можна купити «кота в мішку», зате ціни нижчі. Проте, сьогодні з’явилася і третя категорія покупців – все більше наших співвітчизників схиляються до того, що простіше і дешевше купувати в Інтернеті.

mebel2

І якщо придбання різноманітної побутової техніки через Всесвітню павутину стало буденною справою, то купувати меблі готові ще не всі. Хоча, можна без проблем знайти чимало привабливих пропозицій.

Якщо, наприклад, знадобився диван, то на сайті http://www.kz.all.biz/divany-bgg1050827 представлені пропозиції від виробників з різних країн світу. Приваблює, що в Інтернет-магазині реалізована дуже зручна система пошуку. При бажанні можна замовити відбір товарів за розмірами, ціною, матеріалом і кольором тканини, механізмом розкладання і т.д.

Також дуже зручно, що Інтернет-магазини, як правило, намагаються максимально повно задовольнити потреби клієнтів. Якщо на одній сторінці зібрані м’які меблі, то поряд обов’язково буде сторінка з пропозиціями від виробників корпусних меблів - http://www.kz.all.biz/bytovaya-mebel-bgr1233.

Попри велику кількість позитиву, придбання меблів через Інтернет викликає у багатьох певне занепокоєння. Перш за все потенційних покупців напружує той факт, що вони бачать лише картинку на моніторі і не можуть перевірити диван на пружність або ж оцінити колір і відтінок шпону на шафі. На жаль, це дійсно так. Тому, перш ніж оплачувати онлайн покупку, варто піти на екскурсію до найближчого магазину, щоб оцінити схожу модель. Що ж стосується переживань відносно гарантій порядності продавця і якості доставки, то тут порада одна – купуйте лише в тих магазинах, які мають позитивні відгуки і не один рік працюють в даному сегменті.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG