Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

UNISENDER

Залиште оцінку
(2 голосів)
UNISENDER

Реклама, як відомо, є двигуном торгівлі. Для того, щоб створити успішний бізнес-проект недостатньо лише креативних ідей. Необхідно зуміти донести свої пропозиції до потенційного клієнта. При цьому варто не забувати, що Всесвітня павутина сьогодні пронизує всі сфери людської життєдіяльності. Тож використання сучасних цифрових технологій при організації бізнесу є не просто бажаною, а необхідною умовою розвитку будь-якого проекту.

Розглянемо популярні способи рекламування товарів і послуг на прикладі компанії UNISENDER. Представники цієї фірми, з одного боку, не відкривають Америку, і в той же час, пропонують досить ефективні шляхи організації рекламних компаній.

Мова йде, перш за все, про системне розсилання смс-повідомлень і листів на адреси електронної пошти. Начебто, нічого нового. Але, як показує практика, творчий підхід дозволяє досягати успіху там, де, здавалось би, конкуренти не залишили «каменя на камені».

Спеціалісти Unisender, зокрема, пропонують використовувати оригінальні шаблони email- і sms-розсилок. При цьому замовник отримує максимально повну інформацію, щодо ефективності того чи іншого виду реклами. Дуже зручно, що розсилку можна здійснювати в автоматичному режимі, не витрачаючи зайвих зусиль і часу.

Ще одна перевага онлайн-реклами – її універсальність. Не виходячи з дому можна популяризувати свій онлайн-магазин серед потенційних клієнтів у самих різних країнах світу. При цьому мовні і часові бар’єри стають практично непомітними.

Що стосується варіантів оплати за надані послуги, то тут взагалі ніяких проблем. Використання близько десятка електронних валют дає кожному клієнту можливість вибору найбільш оптимального способу оформлення платіжної документації.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG