Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Що і як ми вживаємо в їжу!

Залиште оцінку
(0 голосів)
Що і як ми вживаємо в їжу!

Про необхідність якісного і здорового харчування написано чимало наукових і псевдонаукових трактатів. У цих працях традиційно повторюється одна і та ж теза: «Ми – це те, що ми вживаємо в їжу».Проте, далеко не завжди їх автори наголошують на тому, що не менш важливо – як ми їмо.

Перекуси «на ходу», ковтання великих шматків навіть якісної їжі навряд чи принесе користь організму. Крім того, лікарі-стоматологи постійно підкреслюють, що стан зубів має безпосередній вплив на всі органи і системи людського організму. Тому дуже важливо своєчасно виявляти і лікувати стоматологічні дефекти. Інформації про сучасні клініки (державні і приватні) в Інтернеті більш, ніж достатньо.

Скажімо, тут имплантация зубов в Харькове. розглядається на прикладі медичного центру «Біостом». Надану інформацію можна вивчати і представникам інших регіонів, оскільки технології зубопротезування у різних клініках мало чим відрізняються.

Окремої уваги заслуговують ціни на імплантати. Слід відзначити, що зубопротезування завжди було доволі дорогою процедурою. Якщо ж мова йде про сучасні імплантати, то будьте готові до того, що вартість виконаних робіт буде ще вищою. Проте, врахуйте і той момент, що якість відновлення зубного ряду стала на порядок кращою.

Використання сучасних матеріалів і технологій дає можливість стоматологам гарантувати безпроблемне використання імплантатів протягом багатьох років і навіть десятиліть. В ідеалі, звичайно, краще обійтися без відвідування стоматологічного кабінету. Але, якщо зуби починають створювати дискомфорт, то краще не сподіватися на те, що проблема сама вирішиться, а звернутися до професіоналів.

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG