Тренінг «Природоорієнтовані рішення та зелене відновлення в громадах. Екосистемний підхід та роль заповідних територій у громадах»

Залиште оцінку
(1 голос)
Тренінг «Природоорієнтовані рішення та зелене відновлення в громадах. Екосистемний підхід та роль заповідних територій у громадах»

14-15 липня 2021 року у місті Святогірськ Донецької області проходив дводенний тренінг «Природоорієнтовані рішення та зелене відновлення в громадах. Екосистемний підхід та роль заповідних територій у громадах».

Світлана Потоцька, доцент кафедри біології нашого університету була одним з провідних тренерів, іншим - Журавель Світлана, експертка Мережі ОГС «Зелена Житомирщина»!

Тренінгова програма об’єднала 40 учасників, серед яких представники органів місцевого самоврядування цільових територіальних громад Донецької області, громадські активісти, представники громадських організацій міст Торецьк, Соледар, Сіверськ, Очеретино та Покровськ.

Головними завданнями тренінгу були: продемонструвати учасникам концепцію та приклади природоорієнтованих рішень, екологічні компоненти та можливості зеленого відновлення у громадах; навчити учасників екосистемному підходу, підкреслюючи його роль у громаді; показати учасникам роль та значущість заповідних територій у громадах; розвинути навички екологічного мислення, пошуку перспективних територій для заповідання, виявлення екологічних та суміжних викликів у власній громаді, виявлення взаємозв’язку між цими викликами та пошук можливих системних рішень.

Тренінгова програма з питань екологічного місцевого управління та досягнення Цілей сталого розвитку здійснюється за підтримки Програми ООН з відновлення та розбудови миру, в рамках реалізації проєкту «Ефективне врядування та залучення громадян для покращення доступу до правосуддя, безпеки, охорони довкілля та соціальної згуртованості на сході України», що фінансується Шведським агентством міжнародного розвитку, урядом Данії та Швейцарським агентством з розвитку та співробітництва.

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG