Набір на військову кафедру

Залиште оцінку
(1 голос)
Набір на військову кафедру

Кафедра військової підготовки Сумського державного університету оголошує конкурсний набір на навчання за програмою підготовки офіцерів запасу в 2021 році.

Реклама "КВП Вступ"

Термін навчання 2 роки. Військова підготовка проводиться на базі кафедри військової підготовки СумДУ.

Громадяни можуть проходити військову підготовку за державним замовленням за рахунок коштів державного бюджету, передбачених на утримання Збройних Сил України та інших військових формувань, або за рахунок коштів, які надходять від фізичних осіб як плата за послуги у галузі вищої освіти, пов'язані з військовою підготовкою (за контрактом). Вартість навчання за семестр - 6125 грн; за весь термін навчання - 24500 грн.

За рахунок коштів державного бюджету проходять військову підготовку громадяни, які мають вищий рейтинг за результатами конкурсного відбору та уклали відповідний контракт з Міністерством оборони України щодо зобов'язань про проходження військової служби громадянами України у Збройних Силах України після отримання первинного військового звання офіцера запасу та закінчення вищого навчального закладу.

Студенти, які здобули або мають вищу освіту за освітнім ступенем не нижче бакалавра, пройшли повний курс навчання з військової підготовки, склали випускний екзамен та Військову присягу на вірність Українському народові атестуються до офіцерського складу з присвоєнням первинного офіцерського звання "молодший лейтенант запасу".

Детальна інформація про Правила прийому та Умови вступу за посиланням http://chnpu.edu.ua/university/departments/military-department

Правила прийому 2021

Завантажити заяву

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG