Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Майбутнім студентам кафедри військової підготовки

Залиште оцінку
(0 голосів)
Майбутнім студентам кафедри військової підготовки

Шановні здобувачі вищої освіти закладів вищої освіти та громадяни з вищою освітою, які виявили бажання проходити військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу на кафедрі військової підготовки Сумського державного університету в 2020 році!

За рекомендаціями Департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України, з метою розвантаження військово-лікарські комісії військових комісаріатів під час проведення літньої призивної компанії 2020 року, придатність громадян до військової служби за станом здоров’я для зарахування на кафедру військової підготовки Сумського державного університету в 2020 році буде визначатись на підставі:

чоловіки: за записом в приписному свідоцтві по результатам медичного огляду військово-лікарськими комісіями з висновком «Придатний до військової служби». В разі іншого висновку «Не придатний», «Тимчасово не придатний», «Обмежено придатний», за результатами додаткового медичного огляду військово-лікарськими комісіями районних (міських) військових комісаріатів за місцем перебування на військовому обліку (реєстрації) з оформленням довідки за формою №4 (додаток 6 Правил).

особи жіночої статі: без змін, за результатами медичного огляду військово-лікарськими комісіями військових комісаріатів за місцем проживання (навчання) з оформленням довідки за формою №4 (додаток 6 Правил).

для громадян, які виявили бажання проходити навчання за кошти державного бюджету, всіх категорій, додатково за результатами професійно-психологічного відбору відповідних комісій районних (міських) військових комісаріатів за формою №10.

Медичний огляд проводиться за направленням від КВПСумДУ (звертатися до кімнати 109 головного корпусу НУЧК, за умови попереднього подання документів для вступу згідно переліку).

Для тих громадян (чоловіків), які вже пройшли військово-лікарські комісії і мають довідку, придатність до військової служби за станом здоров’я буде визначатись за висновком у довідці.

 

З повагою
секретар Приймальної комісії                                                        Олег СУПРУН

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG