Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка
T.H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium»
НУЧК імені Т.Г Шевченка

Шановні випускники кафедри військової підготовки Сумського державного університету 2020 року!

Залиште оцінку
(1 голос)
Шановні випускники кафедри військової підготовки Сумського державного університету 2020 року!

На початок проведення навчального збору 03 липня 2020 року, який завершує навчання за програмою підготовки офіцерів запасу на кафедрі військової підготовки Сумського державного університету, необхідно надати нижчеперелічені документи, які надають право проходити навчальний збір та атестуватись до присвоєння первинного військового звання "молодший лейтенант запасу":

1. Довідка військово-лікарської комісії (додаток№4), завірена гербовою печаткою військового комісаріату, згідно вимог наказу МОУ від 14.08.08р. №402 (додаток№4) "Про затвердження положення про військово-лікарську експертизу в ЗСУ" – у зв’язку з тим, що довідка дійсна протягом 6 місяців обстеження слід проходити не раніше 01.04.2020 року.

Обстеження та видача проводиться в військовому комісаріаті за місцем перебування на військовому обліку (місцем проживання, місцем знаходження ЗВО). Для дівчат - у військовому комісаріаті за місцем проживання (місцем знаходження ЗВО). Направлення на ВЛК буде роздано під час занять.

2. Копія диплому ОС "бакалавр" ("магістр") та додатку до нього, якщо диплом не отримано, то витяг з наказу ректора про захист диплому та отримання ОС "бакалавр" ("магістр"), завірений гербовою печаткою ЗВО.

3. Витяг з наказу військового комісара РВК (МВК) про призов на навчальний збір (крім військовослужбовців служби за контрактом), за 2 місяці до початку навчального збору, надається військовим комісаріатом за місцем перебування на військовому обліку (місцем проживання), за направленням кафедри військової підготовки та дає право на безкоштовне харчування на час проходження збору і атестування до присвоєння військового звання "молодший лейтенант запасу". 

4. Приписне свідоцтво (для хлопців), оригінал.

5. Копія військового квитка, (для тих, хто проходив службу в ЗС України і перебуває в запасі та військовослужбовців служби за контрактом).

6. Характеристика з ЗВО (завірена печаткою ЗВО або деканату(факультету) (для тих хто не здав у 2019 році).

Якщо вищезазначені документи не будуть надані на початок проведення навчального збору, студент до збору не допускається і не атестується до присвоєння військового звання "молодший лейтенант запасу".

 

Завідувач кафедри військової підготовки СумДУ                                                                                М.М.ЛЯПА

 

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г.Шевченка

T.H. Shevchenko
National University
«Chernihiv Colehium»

КОНТАКТИ

З нами можна зв'язатись за вказаними контактами

Адреса: 14013, м Чернігів вул. Гетьмана Полуботка, 53

Телефони:

Приймальна комісія (0462) 941-081

(073) 104 82 73
(096) 506 28 20

Приймальня ректора (0462) 941-170

Загальний відділ (0462) 941-178

 

Ми в соціальних мережах FB IG YT TG TG